Udruženje penzionera Bajina Bašta: Formiran izvršni i drugi odbori

Konstitutivna sednica Izvršnog odbora Udruežnje penzionera Bajina Bašta održana je 31. januara.

Po odluci Skupštine udruženja  u sastav Upravnog odbora ušli su  Nedeljko Rakić, predsednik, Spasoje Ilić, Slavica Kordić, Jovo Ilijašević, Zorica tadić, Milan Andrić, Novak Živanović i Prvoslav Petrović. Verifikovan je i Nadzorni odbor Udruženja koga čine Srbo Nikolić, predsednik i članovi Milka Josipović, Dragan Maksimović. Po konstituisanju Izvršnog odbora, formirana su tri odbora. U Odboru za kuluturu su Srbo Nikolić, Zorica Tadić i Slavica Kordić. Sastav Odbora za sport  i rekreaciju čine Sapsoje Ilić, Mira Jelisavčić, Miloš Petričević, Petar Jeremić i Obrad Đoković.Članovi Odbora za društvene aktivnosti i turizam su  Božo Aleksić, Prvoslav Petrović, Zoran Zarić, Milojko Veselinović i Mićo Stamenić.

Izvršni odbor razmatrao je početak sportskiih takmičenja za penzionere u okviru Drinskog kupa u kome učestvuje 10 opština sa desne i leve obale Drine. Prvo kolo u pikadu i bacanju pločica održaće se u Ljuboviji.

Izvršni odbor razmotrio je predloge za tradicionalno obeležavanje 8. marta, Dana žena. Odlučeno je da, povodom tog dana, se odži prigodna zabava u bivšem motelu iz Kostojevića.

Tekst i foto: M. Andrić / Zlatiborske Novine