Sportski klubovi na Malom sajmu sporta

Po prvi put u Bajinoj Bašti je održan Mali sajam sporta koji je pokrenuo Sportski savez Srbije zajedno sa Ministarstvom omladine i sporta. Jedan od naših najboljih rvača Davor Štefanek ispred Sportskog Saveza Srbije danas je zajedno sa Darkom Udovičićem pomoćnikom ministra omladine i sporta i generalnim sekretarom SSS Goranom Marinkovićem prisustvovao sastanku sa prestavnicima lokalne samouprave i sporskog saveza Opštine Bajina Bašta. Tema sastanka odnosila se na unapredjenje sporta i poboljšanje uslova za bavljenje sportom.

”Razgovorali smo o nekoliko projekata koje Bajina Basta već ima spremne i da vidimo da li u nekom narednom periodu možemo zajedno da ih realizujemo za dobrobit svih sportista, a siguran sam da cemo svi zajedno učiniti da pobaljšamo uslove sportistima u Bajinoj Basti”, izjavio je Darko Udovičić pomoćnik ministra za sport.

”Razgovorali smo o radovima na tribinama ili tarpan stazi koje bi realizovali uz pomoć ministarstva i delom iz opštinskog budžeta, jer su te stvari u ovom trenutku prioritet”, rekla je predsednica Opštine Bajina Bašta Vesna Djurić

Sportisti su imali priliku da razgovaraju sa olimpijskim sampionom i predsednikom Sportskog saveza Srbije Davorom Štefanekom.

Na samom otvaranju Štefanek je poželeo sportistima da nastavljaju da nižu uspehe.

”Ovo je izvanredna slika Bajine Baste. Ova deca su budućnost i Bajine Bašte i Srbije i treba ulagati u njih jer će oni nama to vratiti najlepsi i najbolji mogući način – rezultatima”, izjavio je Davor Štefanek.

Sportski savez opštine Bajina Bašta broji 24 sportska kluba

Zlatiborske Novine / Prvi Portal

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *