Sloga počela pripreme: Oslonac na domaće snage

Pripreme za prolećnu sezonu u Zapadno-moravskoj zoni Sloga je počela 30. januara pod vođstvom novog trenera Vladimira Jašića, koji je jesenas nosio kapitensku traku Bajinobaštana.

Odlučio sam da prestanem sa aktivnim igranjem u 36. godini i da prihvatim ponudu kluba da budem trener. U radu će mi pomagati Vladimir Gagić. Stručni štab biće kompletiran postavljanjem trenera golmana- kaže Vladimir Jašić.

 Na prvom treningu bila su četvirica novajlija, Nemanja Živković, prošlogodišnji igrač Dunava iz Starih Banovaca, Aleksandar Šerfezi, Filip Mitrović i Nemanja Matić došli su iz Perućca.

Oslanjamo se na domaće snage sa područja opštine Bajina Bašta. Svi igrači sa srane su otišli. Više neće za nas igrati Simić, Marjanović, braća  Kostadinović, Knežević, Milosavljević, Stanić i Pjević. Ako budemo morali, dovešćemo nekog, ali verujem da neće biti potrebe za tim-veli predsednik Sloge Predrag Živković.

Sloga će kompletne pripreme obaviti u Bajinoj Bašti. Prema rečima trenera Vladimira Jašića, radiće se na terenu sa prirodnom i veštačkom podlogom, trim stazi i hali. Već je ugovoreno nekoliko kontrolnih utakmica.

Trener Jašić sa pomoćnikom Gagićem

Igrački sastav nam je znatno promenjen. Imamo dosta naših mladih igrača koji bi trebalo da narednih godina budu okosnica tima. Jesen smo završili na 3. mestu. Ambicije su da ostanemo u vrhu tabele – ističe trener Jašić.

Milan Andrić / Zlatiborske Novine