Slavili košarkaši i futsaleri Zlatara, rukometaši poraženi

Košarkaši i futsaleri Zlatara imali su uspešan vikend, dok su rukometaši podbacili. Oni su poraženi na svom terenu u pravoj utakmici nakon dvomesečene pauze u prvenstvu.

U drugom kolu ple-ofa košarkaši Zlatara slavili su protiv Zekasa rezultatom 100:99. Gostima su pripale prve dve četvrtine, ali su domaći igrači na kraju ipak slavili (po četvrtinama 21:25; 27:29; 29:23 i 23.22). Idućeg vikenda Zlatar gostuje Plani koja je druga na tabeli plej –of grupe Prve regionalne lige – Zapad i ima četiri boda više od Zlatar na trećem mestu.

Futsaleri Zlatara zabeležili su ubedljivu pobedu i protiv Oplenca. Utakmica koja se igrala u Novoj Varoši završena je rezultatom 5:0 za domaću ekipu, a Zlatar idućeg vikedna igra protiv Požarevca. Nakon 16 odigranih kola Zlatar je šesti na tabeli Treće futsal lige –Zapad koja broji 12 klubova. Prvo je Smedervo, a drugi Leposavić.

Rukometaši Zlatara su međutim startovali loše. U prvoj utakmici nakon dvomesečne pauze u prvenstvu oni su poraženi rezultatom 21:25 (13:9) od Topličanina. U poslednjoj utakmici jesenjeg dela takmičenja, idućeg vikenda, Zlatar gostuje Kuršumliji koja mu beži četiri boda na tabeli. Prvi u Grupi Istok-Zapad Super B lige je Mokra Gora, drugo mesto je Hajduk Veljko, a treće Kuršumlija, dok je Zlatar četvrti.

Zlatiborske Novine / Varoske.net