Samira Ćosović: Vlada Srbije da nagradi investicijom opštinu Prijepolje zbog revnosnog vakcinisanja građana

Na govor ministarke privrede Anđelke Atanasković u Skupštini Srbije, da u Sandžak neće stići investicije i značajnija ulaganja dok se stanovništvo iz ovog dela zemlje u značajnijoj meri ne vakciniše, oštro je reagovala narodna poslanica iz Prijepolja Samira Ćosović (SDP), naglasivši da ne treba stvari generalizovati i stavljati sve u isti koš.

Ona je istakla, da se opština Prijepolje srazmerno broju stanovnika, nalazi na prvom mestu po broju vakcinisanih građana. Ćosović je zahtevala od ministarke Atanasković i Vlade Srbije, da primene meru stimulacije kao nagradu zbog revnosnog vakcinisanja, tako što će posetiti Prijepolje i u taj grad doneti investiciju.

U Sandžak i Prijepolje uvek ste dobro došli. Ja Vas pozivam da posetite naše privrednike, i nagradite opštinu Prijepolje, za ovu revnost u vakcinaciji građana. Dajte nam investiciju, donesite nam investiciju, građani Prijepolja će to umeti da cene. Broj vakcinisanih građana biće i znatno veći, jer se pristupilo vakcinisanju građana bez zakazivanja a od danas je krenula i vakcinacija po mesnim zajednicama – istakla je poslanica Samira Ćosović i još jednom pozvala ministarku da dođe u Prijepolje.

Zlatiborske Novine / PP Media