20.2 C
Zlatibor
Subota, 30 Septembra, 2023

Promocija 61. Sabora trubača u Guči na Zlatiboru

U okviru promocije Dragačevskog 61. Sabora trubača u Guči, koji će se održati u periodu od 05. do 07. avgusta, posetioci zlatne planine imali su priliku da u petak 30. avgusta na Kraljevom trgu na Zlatiboru upoznaju predstavnike Turističke organizacije „Dragačevo“.

Svoju ponudu kao i predstojeću veliku manifestaciju promovisali u saradnji sa Turističkom organizacijom Zlatibor. Svim zainteresovanim prolaznicima su predstavili program predstojećeg 61. Sabora trubača u Guči kao i ponudu jednog od najpoznatijih restorana, Broćića avlije.

Gosti su imali priliku da degustiraju specijalitete pomenutog restorana, ali i da uživaju uz neizostavne zvuke trube mladog orkestra Miroslava Đunisijevića. Predstojeći 61. Sabor trubača u Guči održaće se od 05. do 07. avgusta gde organizatori očekuju veliku posetu, ne samo gostiju iz naše zemlje već i iz inostranstva.

Turistička organizacija “Dragačevo”, posle Zlatibora, nastavlja sa promocijom u Beogradu, gde će stanovnici i posetioci prestonice imati priliku da uživaju u zvucima trube u Knez Mihailovoj ulici.

zlatibor.org.rs

spot_img