Produkcija Beo art na sceni užičkog pozorišta jednom mesečno

Večeras (18. novembra) i u utorak  30.novembra na velikoj sceni Narodnog pozorišta Užice sa početkom u 19:30 će biti izvedena predstava Branislav Nušića ”D PIG” u adaptaciji i režiji Branka Popovića. U predstavi igraju: Branislav Ljubičić, Vanja Kovačević, Dejan Maksimović, Divna Marić i Janko Radišić.

U utorak 23. novembra na repertoaru je predstava Dimitrije Kokanov ”BOLI KOLO” u režiji Jovane Tomić. U predstavi igraju: Hadži Nemanja Jovanović, Vanja Kovačević, Branislav Ljubičić i Biljana Zdravković.

U narednom periodu, jednom mesečno, na sceni užičkog pozorišta će biti izvedene gostujuće predstave iz Beograda u produkciji Beo art a nastale na scenama Ateljea 212, JDP-a, Bitefa i drugih beogradskih pozorišta. U predloženom repertoaru su predstave: Crvena, Balava, U agoniji, Zaboravljene, Histerija i Severoistok.

“Želimo da publici približimo poznate i rado gledane naslove, reditelje i glumce. Neke od predstava su imale i festivalske nastupe i nagrade što ih je i preporučilo za našu scenu”, poručuju iz Narodnog pozorišta Užice.

10.decembra na velikoj sceni će biti izvedena predstava CRVENA, po tekstu Džona Logana i režiji Danila Marukovića. U predstavai igraju: Branislav Lečić i Marko Grabež.

Zlatiborske Novine

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *