-5.5 C
Zlatibor
Srijeda, 29 Novembra, 2023

Predstava Tri musketara oduševila najmlađu publiku

U četvrtak 1. decembra, u prepunoj sali Kulturnog centra Zlatibor, odigrana je predstava „Tri Musketara“ u izvođenju Čiča Mičinog pozorišta iz Beograda.

Mnogobrojna deca i roditelji su sa oduševljenjem i smehom pratili ovu duhovitu i poučnu priču, i na kraju pozdravili glumce gromoglasnim aplauzom. Predstava govori o mladom i hrabrom, mada tvrdoglavom D’Artanjanu, koji kreće na put u Pariz da postane musketar. Međutim, nailazi na razne nevolje, što zbog svoje prgavosti, što zbog borbe da pomogne kralju Luju XIV. Da bi uspeo, mora da nauči šta zaista znači biti musketar. Ovo je avantura sa akrobacijama i mačevanjem. U predstavi igraju glumci i akrobate: Ivan Mihailović, Vaja Dujović, Stojan Đorđević, Mateja Popović, Dušan Popović, Božidar Marović i Stefan Ilić Frta.

Ovo je bio prednovogodišnji poklon svim mališanima Opštine Čajetina i ulaz je bio besplatan pa ćemo u istom maniru imati priliku opet da gledamo Čiča Mičino pozorište u sredu 14. decembra u 19 časova, kada će odigrati predstavu „Klik Klak“.

TO Zlatibor

spot_img