Pozorišna predstava „Otkačene“

U subotu 4. septembra sa početkom u 19.30 časova u Kulturnom centru, održaće se Pozorišna predstava „Otkačene“.

Uloge:
Monika Romić
Boris Milivojević
Slavica Ljujić
Jovana Jelovac
Danica Radulović
Jovana Mladenović
Miljan Prljeta

Specijalni gost iz offa: reditelj Milorad Milinković (Tragač iz Potere)
Reditelj: Monika Romić
Konsultacije: Nikola Zavišić
Scenski pokret: Pjer Rajković
Scenograf: Tanja Žiropađa
Tekst: Slavica Ljujić

Urnebesna komedija / vodvilj / mjuzikl po ugledu na strane TV serije, koja prati zgode i nezgode jedne gradske porodice u njihovim pokušajima da žive kao “sav normalan svet”, da se sa svojim problemima nose na zreo i odgovoran način što im nikako ne polazi za rukom i što, naravno, dovodi do niza komičnih situacija.

Sestre Beba i Zaga (Monika Romić i Slavica Ljujić) su veoma bliske i potpuno različite – Beba juri karijeru, a Zaga muževe. Beba čeka odgovor za unapređenje u banci i krije svoga dečka, kolegu Voju (Boris Milivojević) jer se plaši da bi to moglo ugroziti njen poslovni autoritet.

Za to vreme, njena sestra Zaga, tuguje za bivšim mužem (Savo Milošević) i na sve načine pokušava da ga vrati. Njihova majka Nadežda (Jovana Jelovac) je zagledana u sebe, tačnije u svoj odraz u ogledalu u kojem ne želi da vidi ni jedan znak starenja i pokušava da Zaginog, sad već bivšeg muža, najboljeg plastičnog hirurga, nagovori da nastavi da je operiše bez novčane nadoknade.

Zagina komšinica Ana (Danica Radulović) traga za čovekom svog života. Možda je Zagina ćerka, tinejdžerka Lola (Jovana Mladenović), jedina u kući „normalna”… a možda i ne…

Zlatiborske Novine

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *