Ovaj stadion u doba korone bio je najposećeniji u Srbiji: Sada kreće rekonstrukcija ruiniranih tribina, meštani više utakmice nće gledati sa okolnih brežuljaka

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave zajedno sa opštinom Arilje realizovaće projekat „Rekonstrukcija sportskih tribina na sporstskim terenima u opštini Arilje”, a za tu namenu izdvojeno je 9,6 miliona dinara.

„Ono što je značajno za našu opštinu je kompletiranje stadiona, koji bi samom rekonstrukcijom doveo do lepšeg izgleda parka, jer je trenutrno naružen ruiniranim tribinama. Jedan deo novca za kompletnu rekonstrukciju opredeljen budžetom opštine za 2021 godinu”, kazao je za Predrag Maslar, predsednik opštine Arilje.

Realizacija projekta „Rekonstrukcija sportskih tribina na sporstskim terenima u opštini Arilje” od velikog je značaja za lokalni i ekonomski razvoj u ovoj opštini Zlatiborskog okruga.

„Sa Vladom RS imamo odličnu saradnju, a pre svega smo zahvalni MDULS u kom su prepoznali našu potrebu za ovom investicijom koja će biti od značaja kako za nas, tako i za buduće naraštaje. Veliku zahvalnost za realizcaiju brojnih kapitalnih projekata u našoj opštini dugujemo i narodnom poslaniku Krstu Janjuševiću, jer razvoj pojedinačnih lokalnih zajednica je jedan od ključnih faktora nacionlanog razvoja“, izjavio je Maslar.

Zlatiborske Novine / RINA