Otvara se najveći market domaće robe: Kvalitetni proizvodi na jednom mestu biće dostupni kupcima širom zapadne Srbije

Jedan od najvećih marketa domaće robe široke potrošnje ali i robe koja će u svojim prodajnim objektima imati domaće proizvode od najkvalitetnijeg mesa od stoke sa pašnjaka iz ovih krajeva, sira, kajmaka i ostale robe široke potrošnje po fantastičnim cenama otvoriće u ponedeljak u minut do dvanaest prodajni prostor u Ivanjici u ulici Venjamina Marinkovića odmah preko puta hotela Park.

“Namera nam je da sve ono što proizvede srpski seljak u ambarima, na pašnjacima i u domaćoj radinosti bude na našim rafovima i to po najpovoljnijim cenama. Ne želimo da uvozimo ni meso iz egzotičnih zemalja niti krompir sa koje kakvih plantaža širom Evrope, već sve ono što budemo imali biće sa našeg područja, zdravo i kvalitetno. Imamo vrhunsko meso, po tome smo već poznati, imaćemo sir i kajmak, ako vam kažem čak i domaća jaja nemojte da se iznenadite, jer zaista imamo nameru da sve ono što je kvalitetno bude u našim rafovima. Ako me pitate, zašto, to je zato jer je naše tržište preplavila roba čije poreklo niko više ne zna. Onaj što kupi kod nas znaće poreklo mesa, gde su se napasala stada koja su završila u klanici. Evo na primer sir i kajmak nam je iz Pranjana, koji nema premca u toj proizvodnji iz mlekare Starčević, porodične firme ili na primer kada je u pitanju roba široke potrošnje imaćemo proizvode Fika Abdića iz Nove Varoši, a svima onima koji ga znaju odmah je jasno da se radi o porodičnom preduzeću iz zapadne Srbije čiji kremovi i drugi proizvodi su po kvalitetu najbolji u Srbiji”, rekao je za Glas zapadne Srbije Nebojša Kaljević, komercijalni direktor.

Domaći, kvalitetni proizvodi na jednom mestu biće dostupni kupcima širom zapadne Srbije, jer je u planu proširenje trgovinskog lanca.

“Ovo je početak, jer u narednih nekoliko meseci napravićemo još 15 sličnih objekata koji će biti locirani u zapadnoj Srbiji. Imamo vrhunske proizvođače i dobavljače, imamo patriotski odnos prema našem kraju i siguran sam da ćemo dobiti poverenje naših kupaca”, poručuje Kaljević.

Zlatiborske Novine / GZS