15.6 C
Zlatibor
Ponedjeljak, 29 Maja, 2023

Konkurs za najlepše dvorište na teritoriji grada Užica

Do 24. juna otvoren je tradicionalni konkurs za izbor najlepšeg dvorišta na teritoriji grada Užica. Kao i prethodnih godina zainteresovani sugrađani mogu konkurisati u kategorijama za najlepše uređeno privatno dvorište, najlepši balkon-terasa i najuređeniji prostor oko višeporodičnih stambenih objekata.

Prema pravilima konkursa pravo učešća imaju svi građani, osim onih koji su prethodne dve godine već nagrađivani. Neophodno je popuniti prijavni obrazac i u njemu navesti ime i prezime vlasnika, adresu, broj telefona, kategoriju za koju se prijavljuje i uz prijavu dostaviti i tri fotografije dvorišta (balkona). Prijave se predaju radnim danima u prostorijama Odeljenja za zaštitu životne sredine i održivi razvoj Grada Užica, Ulica Petra Ćelovića bb ili mejlom na adresu ekologija@uzice.rs. Dodatne informacije zainteresovani mogu dobiti i na telefon 592-421.

Komisija će po isteku roka konkursa izvršiti obilazak prijavljenih dvorišta (balkona), izvršiti bodovanje po utvrđenim kriterijumima i proglasiti pobednike po kategorijama.

Sredstva za nagrade u svakoj kategoriji obezbeđena su u Budžetskom fondu za zaštitu životne sredine Grada Užica.

Grad Užice

spot_img