FK Sloga – Ilić, Avramović i Stojanović biće pojačanja

Za nastavak sezone u Zapadno-moravskoj zoni Sloga,  jesenji lider sa šest bodova prednosti u odnosu na najbližeg pratioca Jedinstva Putevi, ozbiljno se priprema. Želja kluba i ljubitelja sporta u gradu na Drini je da se izabranici trenera Vladimira Jašića nađu u Srpskoj ligi. Za tu misiju u Slogi su smatrali da su im neophodna pojačanja pa su doveli trojicu igrača.

Iz Ljubovije je stigao Drinin kapiten Ratko Ilić. Reč je o iskusnom vezisti koji zna da često i zatrese protivničku mrežu. Iz valjevskog Radničkog došao je napadač Stojan Avramović. Sa Malte se vratio  Bajinobaštanin Nemanja Stojanović koji takođe igra u veznom redu. Kontrolne utakmice pokazuju da će oni moći da poboljšaju igru Sloge.

-Lepo smo primljeni u novom klubu. Sloga i bez nas imala je kvalitetan tim. To potvrđuje ubedljivo osvojeno prvo mesto u verovatno najjačoj srpskoj zoni. Trudićemo se da damo maksimum i svi zajedno se na kraju radujemo srpskoligaškom društvu- kaže Ratko Ilić.

Dobro poznato fudbalsko ime ,građeno u više klubova,  pa i u Mladosti iz Lučana, Nemanja Stojanović, posle nekoliko godina vratio se sa Malte gde je radio i igrao fudbal.

Imam problema sa kolenom, ali verujem da nije ništa ozbiljno. Na test utakmici u Sevojnu odigrao sam prve povratničke minute u Slogi. Koleno je izdržalo. Želja mi je da uđemo u Srpsku ligu. Dobro poznajem saigrače sa kojima sam nekad učestvovao u plasmanu među srpskoligaše i igrao u vreme kada je Sloga bila jesenji prvak Srpske lige sa pet bodova prednosti u odnosu na Slogu iz Kraljeva. Neka dešavanja van terena sprečila su nas da uđemo u Prvi ligu Srbije- veli Nemanja Stojanović.

Zlatiborske Novine / M. Andrić