FK „Ariljska rampa“ – Ispisujemo novu stranicu istorije kluba

U fudbalskom klubu „Ariljska rampa“ konačno su „prelomili“ i doneli odluku da od naredne sezone nastupaju u Zapadno-moravskoj zoni, ligi u koju su mesto izborili plasmanom na lidersku poziciju Zlatiborske okružne lige, pre prekida šampionata. Odluka o prelasku u viši rang takmičenja nije bila ni laka ni teška, kaže, u izjavi za Požega radio, Milić Cvijović, direktor FK „Ariljska rampa“.

Ovakva prilika se ne ukazuje često, smatra Cvijović i napominje da je čast predstavljati naš grad u zonskom rangu takmičenja. U sredu su, predstavnici kluba, imali razgovor sa ljudima iz opštinskog rukovodstva, koje im je dalo podršku i obećalo pomoć, tako da je i to, između ostalog, omogućilo donošenje odluke o prelasku u „zonu“. Na taj način otvoreno je „novo poglavlje“ u istoriji kluba sa Rampe.

Milić Cvijović napominje da je rad na infrastrukturi krenuo i pre ove odluke. U toku su radovi na adaptaciji klupske zgrade, odnosno dogradnji svalčionica i dugih prostorija potrebnih za nesmetano funkcionisanje kluba.

Ekipa će u letnjem periodu biti pojačana sa nekoliko igrača, a gotovo čitav igrački kadar iz prethodne sezone, biće na raspolaganju stručnom štabu i u „zonskom pohodu“. Cvijović najavljuje start priprema za početak jula i nada se da će klub, u debitantskom nastupu Zapadno-moravske lige, uspeti, ne samo da izbori opstanak, već i da se plasira u središnjem delu tabele.

Zlatiborske Novine / Radio Požega