Zasedalo Opštinsko veće

Članovi Opštinskog veća opštine Požega dali su danas saglasnost na izmene i dopune važećeg cenovnika JKP „Naš dom“. Usvojili su i odluku da prosečne cene kvadratnog metra odgovarajućih nepokretnosti za utvrđivanje poreza na imovinu za 2021.godinu, na teritoriji naše opštine, ostanu na ovogodišnjem nivou.

Na jutros održanoj, 5. sednici Veća predstavljena je i odluka nadležne komisije o utvrđivanju naziva ulica i zaseoka na teritoriji naše opštine. Raspravljano je i o pristiglim predlozima godišnjih programa sportskih organizacija na teritoriji opštine Požega za narednu godinu, o čemu će odluku doneti komisija nadležna za tu oblast.

Pred članovima Opštinskog veća našli su se i izveštaji o stepenu usklađenosti planiranih i realizovanih aktivnosti iz programa poslovanja JKP „Duboko“ iz Užica i JP „Rzav“ iz Arilja za prvih 9 meseci ove godine. Na današnjem zasedanju predstavljen je i izveštaj o utvrđivanju štete na objektima usled požara od 2017. do ove godine kaže predsedavajući Đorđe Nikitović i najavljuje do kraja godine isplatu štete izazvane poplavama tokom 2020.

Zlatiborske Novine / Radio Požega