Promena u KK Studentu: Filip Pajović novi trener

U košarkaškom klubu Student iz Bajine Bašte, članu Prve regionalne lige Srbije – grupa Zapad, došlo je do promene u stručnom štabu. Dužnost trenera poverena je internacionalcu Filipu Pajeviću.

On je došao na mesto Jovana Arsenovića koji je ostao u stručnom štabu kao Pajovićev pomoćnik. Student je igrački znatno oslabljen pa mu predstoji borba za očuvanje ranga. U posednjoj utakmici, igranoj u Kosjeriću protiv Plane, Bajinobaštani su dožieli poraz od 50 koševa razlike. U tom cilju, uprava je angažovala Beograđanina Dušana Zmijarevića. On igra na poziciji centra.

Filip Pajović

Trener Pajović će takođe biti i igrač pa se očekuje da će njih dvojica, uz odličnog Selakovića i njegove saigrače, dati pun doprinos da se Bajinobaštani izbore za opstanak.

Na kraju jesenje sezone, koja je završena 28. decembra, KK Student zauzeo je 12. mesto sa tri pobede u konkurenciji 14 klubova. Nastavk  prvenstva zakazan je za 18. januar.

Filip Pajević

Student dočekuje vodeću ekipu Klika iz Arilja. I tu utakmicu će najverovatnije igrati u Kosjeriću zbog radova u Gradskoj hali u Bajinoj Bašti.

M. Andrić / Zlatiborske Novine