Posle pobede u Kosjeriću Sloga lider u zapadno-moravskoj zoni

U minulom 4. kolu Zapadno-moravske fudbalske zonr, Sloga je zabeležila četvrtu uzastopnu pobedu. Ovaj put savladala je u Kosjeriću Crnokosu sa 1:0.  Gol je u 80. minutu postigao Knežević.

Bila je to utakmica sapuno uzbuđenja. Sudija Nemanja Bogdanović pokazao je žute kartone S. Đokiću. Matotoviću i Zariću iz Crnokose, Tošiću, Staniću, Matjanovićui Božiću iz Sloge. Crveni karon dobio je Zarić (Crnokosa) u 69. minutu i Stanić( Sloga) u  74. Crnokosa  nije iskoristila penal u 57. minutu. Kapiten Joksimović je šutirao, a Golubović uspeo da odrani svoju mrežu. Sloga je imala više šansi. Knežević je u 76.minutu pogkodio Stativu, a porpustio je prilike u 8. i 20. minutu. Oba puta golman Crnokose Gavrilović  odlično je interveniusao. I Kosjerićani su bili u prilici za gol u 12. i 72. minutu, ali je Golubović ostao nesavladiv. Bajinobaštani su trenutno vodeći klub u Zadno-moravskoj zoni. Prate ih Budućnost iz Arilja i Sloboda iz  Užica sa bodom manje.

Igrači Crnokose i Sloge izlaze na teren

Utakmica puna naboja, dinamike i rezultatske neizvesnosti. Posle odbranjenog penala, zaigrali smo bolje i zasluženo pobedil. Čestitam mojim igračimai – kaže trener Sloge Vladoslav Rosić.

Crnokosa, ikao ne igra loše, posle četvrtog kola, i dalje je bez i jednog boda.

Nismo realizovali penal pa nas je kazna stigla u finišu. Mnogo nam nedostaje kapiten Štulović i ,zbog kartona kažnjeni, Erčević. To se odrazlo na igru. Moramo još više raditi i biti strpljivi. Nadamo se da će naredne utakmice doneti nam više radosti – ističe trener Crnokose Radojko Veselinović.

Detalj sa utakmice u Kosjeriću

 Autor / Foto: M. Andrić