Perućac –Višesava 1:0 (1: 0)

Zlatiborska okružna lia

Perućac – Gledalaca 150. Sudija: Petar Bogdanović (Užice). Strelac: Ćosić u 27. minutu. Žuri kartoni: Obradović (Perućac), Aćimović, Vasilić, Vujić, Damnjanović, Mijatović (Višesava).

Igrači Perućca i Višesave izlaze na teren

PERUĆAC – Bodiroga, Mitrović, Jevtić, Ćosić, L. Maksimović, Šerfezi, Marković (Obradović), Jakovljević, I. Maksimović, Malešević, (Simić), Gvozdenović (Đokić).

VIŠESAVA – Aćimović, Vasilić, Agatonović, Vuković, Stevanović, Vujić, (Ordagić, Aksentijević) Janković, Jašić, Mihailović, Damnjanaović (Kamberović), Mijatović.

Igrač utakmice: Ćosić

U opštinskom derbiju Perućac je osvojio bodove i zadržao priključak u trci za prvo mesto u Zlatiborskoj okružnoj ligi. Novim porazom Višesava  je sve bliža začelju tabele.

Stevanović i Janković zustavljaju Ćosića

Igralo se obostrano dobro, oštro, ali bez grubih startova. Domaćin je imao blagu terensku inicijativu u većem delu utakmice. Gol odluke pao je u 27. minutu. Posle nabačene lopte iz kornera, Višesavci su za trenutak otklonili opasnost, ali je ona ponovo vraćena u peterac gde se najbolje snašao veteran Ćosić i sa tri metra ubacio loptu u mrežu. Do kraja poluvremana nije bilo gol prilika.

Pogodak Perućca

U drugih 45 minuta Višesva je pokušavala da poravna rezultat, ali nije uspela u tome. Najbolju priliku u tom periodu imao je I. Maksimović u 78. minutu. Njegov šut sa 6 metera Aćimović je odličnom intervencijom zaustavio. U samom finišu Stevanović je za malo bio neprecizan.

Autor/Foto: M. Andrić