Odbornici razmatraju izveštaj o radu javnih i kulturnih ustanova

Predsednica skupštine Vesna Stambolić sazvala je za sutra petu sednicu Skupštine koja će na dnevnom redu imati 13 tačaka.Posle usvajanja zapisnika sa prethodne sednice razmatraće se predlog odluke o završnom računu budžeta opština za 2018. godinu.

Razmatraće se predlog programa podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja za Opštinu Lučani. Četvrta tačka vezana je za odluke o osnivanju i poslovanju JP „Rzav” Arilje, nakon čega će razmatrati predlog zaključaka o prihvatanju izveštaja o poslovanju JKP „Duboko”. Pred odbornicima će se naći Izveštaj o radu Međuopštinskog istorijskog arhiva za grad Čačak i Opštine Gornji Milanovac i Lučani u 2018.
Izveštaj o radu javnih i kulturnih ustanova Opštine Lučani biće naredna na dnevnom redu. Razmatraće se predlog rešenja o davanju saglasnosti na plan rad i finasijski plan Doma zdravlja, Crvenog krsta, Centra za socijlani rad i Program rada Kulturnog centra kao i godišnji plan rada Opštinskog štaba za vanredne situacije.

Operativni plan za odbranu od poplava za vode drugog reda na teritoriji Opštine Lučani je takođe pred odbornicima kao i otuđenje nepokretnosti i pribavljanja u javnu svojinu.

Sednica počinje u 9:00 časova

GZS