Nove donacije pribojskom zdravstvu

Dom zdravlja i Bolnica Priboj ovih dana bogatiji su za dva nova vozila koja će omogućiti veću mobilnost i lekara i pacijenata, a sve u funkciji dobrog zdravlja naših sugrađana i pružanja pravovremene zdrastvene usluge.

Službi kućne nege pribojskog Doma zdravlja, auto Fiat Panda 4×4 poklonio je Pribojac, Vidosav Vide Kovačević, koji se nalazi na dugogodišnjem radu u Švajcarskoj. Ovo je prva donacija gospodina Kovačevića pribojskom zdravstvu, ali kako je istakao ne i poslednja, a novo auto Službi kućne nege čije vozila i osoblje, u proseku dnevno pređu oko 80 kilometara i zbrinu oko 30 pacijenta, sada će omogućiti još veću mobilnost odnosno brže i sigurnije stizanje do pacijenta, a to podrazumeva i njihov veći konfor i bezbednost.

Turska kompanija Fleks akademi, koja već nekoliko godina uspešno posluje u Slobodnoj zoni Priboj i zapošljava preko 300 radnika, ovih dana Službi dijalize Bolnice Priboj poklonila je vozilo Mercedes B klase, što će dnevno za 10 do 15 naših sugrađana olakšati i ubrzati dolazak do centra za dijalizu u pribojskoj Bolnici. Turskoj kompaniji ovo nije prva donacija pribojskom zdrastvu.

Iz Doma zdravlja i Bolnce Priboj, ljudima dobre volje i društveno odgovornim kompanijama, zahvaljuju na ovim vrednim donacijama sa željom da se uspešna sradnja nastavi i u narednom periodu, na zadovoljstvo i dobrobit svih građana opštine Priboj.

Zlatiborske Novine