Kompletiran stručni štab

Na zimskoj pauzi FK Sloga pretrpeo je puno izemana u stučnom i igračkom kadru. Posle odlaska trenra Vladislava Rosića, uprava kluba se odlučili da za šefa struke naimenuje Vladimira Jašić, koji je nekoliko poslednjih godina uspešno nosio kapitensku traku Bajinobaštana. Njegov pomoćnik je mladi trener Vladimir Gagić. Za trenera golmana postavljen je iskusni Zoran Novaković, jesenašnji trener gomana Slobode iz Užica.

Ujedno sa promenama u stručnom štabu, došlo je do znatnih promena i u igračkom kadru. Otišli su svi igrači sa strane, Stanić, Marjanović, Pjević,  Marko i Željko Kostadinović, Simić, Knežević i Milosavljević. Otišla su i trojica domaćih igrača, Đurić, Gligić i Ivanović.

Slogin novi stručni štab

– Odlaskom više igrača, stvoriće se prostor da se među kandidarima za prvi tim nađe više mladih fudbalera poniklih u našem klubu. U klub su se vratili nekadašnji naši igrači, koji su nosili dres Perućca, Maksimović, Šerfezi, Mitrović i Matić. Iz kosjerićke Crnokose došao je, takođe naš bivši igrač, Petković, a iz Dunava ,Stari Banovci, Živković – kaže Slogin predsednik Predrag Živković.

Brigu  o mlađim selekcijama vodiće direktor Omladinske škole Milisav Ristivojević Piksi sa nekoliko trenera.

– O kadetskoj selekciji brinuće se Dejan Timotijević, o pionirskoj Ratko Veselinpović, o ptlićima Dalibor  Filipović. Sa najmlađima u Školi fudbala radiće Ilija Milekić, Milorad Aleksandrić, Dejan Timotijević, Vladimir Gagić. Trener golmana svih mlađih selekcija biće Dejan Golubović – veli direktor Ristivojević.

Kadeti iznenadili seniore

Seniori Sloge na poluvremenu

Lepe vremenske uslove u Slogi su iskoristili da 9. februara održi se trening utakmicu između seniora i kadeta. Slogini poletarci pojačani, golmanom Dejanom Golubovićem i veteranom Dejanom Timotijevićem, prijatno su iznenadili i ostvarli pobedu od 4:2 (2:1) . Dva gola za njih dao je Janković, a po jedan Filipović i Jugović. Strelci za seniore bili su Božić i Živanović.

Kadeti Sloge na poluvremenu

Tekst i foto: M. Andrić / Zlatiborske novine