Janjušević: Tajkunska družina je na sve spremna osim na izbore

Narodni poslanik i član Izvršnog odbora SNS-a Krsto Janjušević, povodom intenzivnih napada na porodicu predsednika Aleksandra Vučića oglasio se saopštenjem za javnost, u kome kaže da porodicu predsednika po ko zna koji put i sve teže napadaju, oni za koje, kako navodi, više ni porodica ne glasa.

– Ljudi koji se razumeju samo u pljačku, mržnju i nasilje su još jednom pokazali da im ništa nije sveto osim evra i dolara. Ove monstruozne napade na porodicu predsednika Srbije ne možemo podvoditi samo pod mržnju tajkunsko – lopovskog saveza koja je očigledna, već je jasno da je ovo deo šireg plana za obračun sa Aleksandrom Vučićem iza kog stoje veoma opasni nalogodavci – stoji u saopštenju Janjuševića.

– Monstruoznim napadima na porodicu Vučić tajkunsko – lopovska družina je poslala jasnu poruku da neće birati sredstva u obračunu sa Aleksandrom Vučićem. Na sve su spremni osim na izbore, jer pred narod više ne smeju stati imenom i prezimenom. Uvek će ih pobediti složna i pristojna Srbija kao što je složna i pristojna porodica Aleksandra Vučića – dodaje se u objavi za medije.

novosti.rs / A. Rovčanin / Foto: A. Rovčanin