U nedelju od 8.30 do 12.00 časova Obustava saobraćaja na putnom pravcu Prijepolje – Pljevlja

U nedelju će na magistralnom putu Pljevlja – Prijepolje na deonici od Pljevalja do graničnog prelaza između Srbije i Crne Gore – Jabuka, doći do totalne obustave saobraćaja u terminu od 8.30 do 12.00 časova. Do obustave saobraćaja doći će zbog prolaska teške rudarske mehanizacije.

– Imajući u vidu saobraćajno opterećenje pomenute deonice i bezbednost svih učesnika u saobraćaju, Direkcija za saobraćaj – Ministarstvo saobraćaja i pomorstva Vlade Crne Gore, odobrila je zahtev Rudnika uglja AD Pljevlja o obustavi saobraćaja, kako bi u naznačenom terminu masivna rudarska mehanizacija bila prevezena preko pomenute deonice. Ovim putem molimo sve učesnike u saobraćaju da imaju razumevanja, jer se pomenuti radovi realizuju u okviru jedne od neodložnih aktivnosti Rudnika uglja AD Pljevlja – saopštili su iz Rudnika uglja.

Putni pravac Prijepolje – Pljevlja tokom vikenda, naročito početkom turističke sezone, prilično je opterećen. Tokom prošlog vikenda na graničnim prelazima, između Srbije i Crne Gore, Jabuka i Ranče, čekalo se i do pola sata.

Savetujemo svima, a posebno turistima iz Srbije koji putni pravac Prijepolje – Pljevlja – Žabljak – Nikšić – Crnogorsko primorje, koriste za odlazak ili povratak sa mora, da izbegavaju ovaj putni pravac u nedelju u terminu od 8.30 do 12.00 časova i koriste alternativne putne pravce.

novosti.rs

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.