Čajetinski odbornici sutra o rebalansu budžeta

Predsednik Skupštine opštine Čajetina Miloje Rajović sazvao je za sutra 36. sednicu na kojoj će se naći 26 tačaka.Posle usvajanja zapisnika sa prethodne, razmatraće se predlog odluke o neangažovanju revizora radi izrade odluke o završnom računu budžeta za 2018. i prvom rebalansu za ovu godinu.

Doneće se i predlog odluke o izmeni i dopuni Plana detaljne regulacije za Tržni centar Zlatibor kao i Plana generalne regulacije naseljenog mesta Čajetina sa mestom Zlatibor. Donosiće se odluka o Planu detaljne regulacija za deo naselja Obudojevica na Zlatiboru, potez Rujanska ulica, zatim i područja hotela „Tornik” -Kamalj.

Odlučivaće se o organizaciji Opštinske uprave kao i Predlog Poslovnika Skupštine opštine Čajetina. Između ostalog nekoliko tačaka se odnosi na otuđenje građevinskog zemljišta u javnoj svojini neposrednom pogodbom a odlučivaće se i o otkupu stamvenih jedinica izbeglica i interno raseljenih lica. Odbornici će odlučivati o ustanovljenju prava službenosti u korist JP „Skijališta Srbije” iz Beograda i davalje saglasnosti na ugovor o osnivanju Javnog komunalnog preduzeća Regionalni centar za upravljanje otpadom „Duboko” Užice.

Sednice je zakazana za 10:00 sati.

GZS