Do kraja godine još dve ulice u Bajinoj Bašti biće uređene. Dobiće asfaltni kolovoz i trotor. Reč je o Ulici Isidore Sekulić i u delu Karađorđeve. Na gradilištima u tim ulicama zatekli smo i predsednika opštine Bajina Bašta Radomira Filipovića. On je, zajedno sa inženjerom Milanom Škrnjićem, nadzornikom poslova, obišao gradilišta. Uverio se da su otklonjeni problremi vezani za imovinske odnose i nivelaciju ulica i da posao ide planiranom dinamikom.

U obe ulice utvrđena je građevinska linija, ali nisu date visine pa je to bila glavna smetnja. Uz to, u Ulici Isidore Sekulić naknadno je otkrivena šahta koja nije bila u projektu pa je JKP „12. septembar“ moralo da to reguliše. Zbog toga je došlo do kraćeg zastoja u radovima. Posle ovih ulica, na redu je rekonstrukcija Njegoševe  i postavljanje trotoara u Ulici vojvode Putnika – kaže predsednik opštine Radomir Filipović.

Dužina ilice Isidore Sekulić iznosi 410 metara, široka je 6 metara i imaće trotoar sa jedne strane.

Istovremeno teku radovi na pripremi za safaltiranje i postavljanje trotoara sa obe strane u delu Karađorđeve ulice od Ulice Spasoja Ivanovića do Braće Ninčić.

Detalj sa izvođnja radova u Ulici Isidore Sekulić

Dočekasmo i i mi u ovom delu od 150  metara Karđorđeve ulice da konačno ona bude asfaltirana i da ima trotoare sa obe strane. Čekali smo zaista dugo pune četiri decenije. Hvala lokalnoj samouprvi na pomoći – govori Andrija Gavrilović iz te ulice.

Radove u obe ulice izvodi renomirano preduzeće „Standard“ iz Bajine Bašte.

M. Andrić / Zlatiborske Novine